top of page

EPK

Kort biografi
 

Runi er bosatt på Sætre i Asker på en vakker halvøy midt i Oslofjorden og i hjertet av Viken fylke. Her bor hun med sin kjære mann. Hun har fire barn, to egne og to bonusbarn, alle er nå flyttet hjemmefra. 

Runi er harpist og selvstendig næringsdrivende og har musikkutdannelse ved Universitetet i Oslo og Norges musikkhøgskole. Etter endt studier har Runi arbeidet som kulturformidler, veiledning innen musikk, tatt oppdrag som harpist og vært en etterspurt musiker; både som soloartist, og i kor- og orkesterprosjekter. 

 

Runi har hatt flere utradisjonelle oppdrag og bruker harpen i uventede konstellasjoner og sammenhenger. De siste årene har hovedvekten av oppdrag vært kirkekonserter, institusjonskonserter, spilleoppdrag for næringslivet, bryllup, begravelser,retreatsteder og pilegrimskonserter.

Hun har vært engasjert av Kringkastingsorketeret, Tromsø symfoniorkester og Gøteborg symfoniorkester, har turnert for Rikskonsertene, Den kulturelle spaserstokken og Folkeakademiet og deltatt på Glogerfestspillene. 

I 2016 ble CDen hennes "Harp in a Landscape" lansert og i 2022 kom CDen "Metamorforse".  Hun har også deltatt på flere andre innspillinger. 

// Bosted : Norge, Sætre i Asker
//  Genres:  Klassisk, Folk ,pop
 
//  Freelance musiker :  1988 - d.d
//  Website:  runi-harpe.com
// Mail: runiharpe@gmail.com
// Tel: +47 99103329

bottom of page