top of page

BRAND

En musikalsk oase -

for deg som ønsker skjønnhet og eleganse

HARP IN A LANDSCAPE

​​

Jeg ønsker å være med og skape en musikalsk oase på menneskers vandring. Uansett hvilke landskap vi beveger oss i, trenger å komme til en kilde der vi kan  samle krefter og få påfyll. Musikken kan gi en betraktning, en stemning, frembringe følelser. Vi gjenkjenner noe i oss selv og musikken kan gi trøst, glede og hvile. 

Det er en ordløs forbindelse mellom natur og musikk. Begge inneholder en symfoni av lyder, men naturen er også en kilde til musisk inspirasjon,  både til å skape musikk og bevege tilhøreren. Jeg tror musikken kan gjenspeile både det indre og ytre landskapet vi beveger oss i.  

 

Og hvilket instrument kan skape mer høytid og fest enn harpen med sin utforming og unike klang? Få andre instrumenter har evnen til å fasinere og begeistre som nettopp denne.

​Mennesket trenger skjønnhet og det vakre har en kraft til å vise veien til det evige og noe større utenfor oss selv.

Harpe er kanskje lite kjent for mange, men er et svært anvendelig instrument til mye forskjellig musikk. Den egner seg like godt til klassisk musikk, populær melodier, viser og jazz .

 

Gjør hvert øyeblikk av ditt EVENT til en av livets magiske opplevelser

Er musikk viktig for deg?

Nå har du muligheten til å bestille en konsert i gave til deg selv eller andre du er glad i. Jeg forsøker å etterkomme de musikalske ønskene så langt det lar seg gjøre.

Jeg hjelper deg med:

- å finne passende og vakker musikk til ditt event, bryllup eller          private selskap

- harpe til konsertproduksjon med kor og/eller orkester

- musikk tilpasset retreat/meditasjon

- musikk til kunståpning

- musikk til begravelser

- musikk til konferanser

- recitals og kirkekonserter

Jeg samarbeider med https://sangformidling.no og du kan også booke meg her til ulike arrangementer.  

MUSIKK TIL TRØST OG GLEDE

For mange år siden kjøpe jeg en plate med tittelen "J S Bach - musikk til tröst og glädje". Jeg har tenkt på den tittelen senere og opplever at det er nettopp det musikken gjør,  -gir trøst og glede. Musikk påvirker oss, den frembringer følelser på samme måte som et kjærtegn gjør. 

Harpemusikk passer godt til de fleste arrangementer. Noe av det fineste jeg gjør er å spille i bryllup eller begravelse. Dette er dager som musikken får en ekstra betydning, løfter og skaper fellessakp. 

Harpen har vært et strategisk instrument siden antikken. I Bibelen hører vi om  David som spilte for Saul og de onde åndene forsvant. "Når så en ond ånd fra Gud kom over Saul, tok David harpen og spilte på den, Da ble det bedre med Saul, og det gjorde ham godt, og den onde ånden forlot ham" 1. Sam. 16,23 

 

bottom of page