top of page

VEILEDNING OG KURS

 

FINN DIN PLASS SOM UTØVENDE MUSIKER

ER DU UNG MUSIKER OG ØNSKER Å BLI TRYGGERE SOM UTØVER OG DET DU ØNSKER Å FORMIDLE?

ER DU MELLOM 20 OG 35 ÅR?

TRENGER DU MER MOTIVASJON?

Hvordan er det med gnisten i arbeidet ditt? Det som gjorde at du fikk lyst til å satse på musikk?

Hva ønsker du at tilhøreren skal oppleve ved din musikk?

Jeg hjelper deg til å finne din indre stemme slik at du blir tryggere og modigere til å virkelig gjøre det du har lyst til!  Vi arbeider med mål, dine verdier og å holde fokus over tid. Du vil få kunnskap og impulser som løfter deg som musiker.

20140919_2404.jpg

HARP IN A LANDSCAPE

Jeg har kjent på hvor ensomt musikerlivet også og det kan være tøft å gå alene. Jeg  har vært full av idéer og pågangsmot, men så har det kommet øyeblikk hvor jeg har mistet gløden, energien og kanskje til og med lysten til å fortsette. 

DA har jeg tenkt hadde jeg bare hatt noen å gå sammen med, noen som kunne hjelpe meg å se hva som skal til for å løsne opp i floken som jeg kunne kjenne på innsiden. 

Kanskje har du kjent på følelsesmessig utfordringer inne i deg? Liten selvtillit eller personlige utfordringer?

Det er viktig å ha noen å sparre med, noen du kan sortere tankene og følelsene med og som har gått  den samme veien. En som vet hvor viktig det er å uttrykke seg og ville formidle, - og ville spille eller synge.  

OM KURSET

Jeg er her for å gå sammen med deg! Du vil få tilgang til et kurs som er med å bevisstgjøre hva du vil, hvorfor og for hvem. Du vil også få nettbasert veiledning i en lukket gruppe og en1-1 samtale for å kartlegge spesielt dine behov.

Kurset går over 4 uker og består av tre moduler og du vil få tilsendt en de tre første  ukene. Du velger selv hvor lang tid du vil bruke på hver modul, men jeg har lagt opp til at vi arbeider med en modul pr. uke i gruppen. Der kan dere kan stille spørsmål og få hjelp av både meg og hverandre.  Den fjerde uken blir det oppsummering og evaluering. Hva har du lært og hva har vært mest nyttig for deg?

VIL DU VITE MER? Nøl ikke med å ta kontakt på e-post her.

bottom of page