RUNI WOLD-KRISTIANSEN
Harpist,  medvandrer og veileder

En musikalsk oase 

Hei og velkommen!

Jeg blir utrolig glad om du vil ta en titt på hjemmesiden min.  Kanskje finner du noe som skaper magi til din hverdag eller fest? 

Som musiker, formidler og veileder ønsker jeg å skape en musikalsk oase på din vandring. 

KONSERTER OG SPILLEOPPDRAG

Jeg er harpist og tilbyr musikk til ditt event eller private selskap. Jeg samarbeider med https://sangformidling.no og du kan også booke meg her til ulike arrangementer.  

Du kan lytte til musikken min som du finner lenger ned på siden. 

VEILEDNING OG SAMTALE

Jeg gir veiledning og tilbyr kurs til deg som er ung musiker og kunstner og som trenger noen å gå sammen med for å finne din plass som utøver.  Jeg vil hjelpe deg med å få styrke og mot til å finne ditt personlige uttrykk. Trenger du mer motivasjon til å få gjennomført det du har lyst til? Les mer her.

Klikk på knappen under om du vil følge meg på e-post. Som takk får du en smakebit på mitt kurs til unge musikere og kunstnere, helt gratis. 

Varm hilsen fra Runi

"Så lykkelige vi er som fikk innlede vårt bryllup  med harpekonsert! #Takknemlig#Magisk!#Vakkert!"

 -Maria og Mats

"Vi hadde en super kveld. Fantastisk start med deg og harpen på laget, alle snakket masse om det! "

- Tor K. Håkonsen

"Takk for at du gjør meg mer oppmerksom. Jeg får mer motivasjon til å sørge for at jeg selv får gjort det jeg har lyst til"

- Ellinor (ung musiker)

"Runi åpnet Female Business Conference, som er en av norges største konferanser for kvinnelige grundere og ledere, med sin flotte harpe og satte stemningen for resten av dagen. Det var mediativt og både innledere og gjestene ble begeistret og likte det.  FBI Conference Team kan absolutt anbefale artisten videre." 

-Nina Hanssen

daglig leder og grunder bak  www.FBICONFERENCE.no

"Takk for strålende opptreden ved vårt arrangement i klubben . Vi har, i år som i fjor, fått mange strålende tilbakemeldinger på hvor stemningsskapende innslaget ditt var.

Igjen tusen takk." 

 -Helge Eduard Nusser

 St. Olavsklub, Børsen

Tusen takk for nydelig harpespill i kirken ved siste allehelgen. Blant alle artistene var det du som ga meg den roen jeg trengte. Nydelig opplevelse.

- Linda Bakketun 

 

10603196_319607944876675_645427919480182
Subscribe 

Takk for at du følger meg!

Kontaktinfo: runiharpe@gmail.com

Foto:Irene Lislien