top of page

We Are Coming

KURS:

FINN DIN PLASS SOM UTØVENDE MUSIKER

ER DU UNG MUSIKER OG ØNSKER Å BLI TRYGGERE SOM UTØVER OG DET DU ØNSKER Å FORMIDLE?

ER DU MELLOM 20 OG 35 ÅR?

TRENGER DU MER MOTIVASJON?

Hvordan er det med gnisten i arbeidet ditt? Det som gjorde at du fikk lyst til å satse på musikk?

Hva ønsker du at tilhøreren skal oppleve ved din musikk?

Jeg hjelper deg til å finne din indre stemme slik at du blir tryggere og modigere til å virkelig gjøre det du har lyst til!  Vi arbeider med mål, dine verdier og å holde fokus over tid. Du vil få kunnskap og impulser som løfter deg som musiker.

Hvem er jeg?

This is your About section. This space is a great opportunity to give a full background on who you are, what you do and what your site has to offer. Your users are genuinely interested in learning more about you, so don’t be afraid to share personal anecdotes to create a more friendly quality.
 

Jeg er her for å gå sammen med deg! Du vil få tilgang til et kurs som er med å bevisstgjøre hva du vil, hvorfor og for hvem. Du vil også få nettbasert veiledning i en lukket gruppe og en1-1 samtale for å kartlegge spesielt dine behov.

Kurset går over 4 uker og består av tre moduler og du vil få tilsendt en av gangen de tre første  ukene. Du velger selv hvor lang tid du vil bruke på hver modul, men jeg har lagt opp til at vi arbeider med en modul pr. uke i gruppen. Der kan dere kan stille spørsmål og få hjelp av både meg og hverandre.  Den fjerde uken blir det oppsummering og evaluering. Hva har du lært og hva har vært mest nyttig for deg?

VIL DU VITE MER?

Registrer deg å få mer informasjon 

Thanks for submitting!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn
Who Are We
bottom of page